AQUA-CELL®

Aqua-Cell® je naša edinstvena dvokomponentna membrana, ki izdeluje Airtox zaščitni čevlji 100% nepremočljivi. Odlično deluje tudi v najbolj ekstremnih vremenskih razmerah, saj nudi zaščito pred dežjem in mokrimi delovnimi pogoji. The Aqua-Cell® membrana je tudi dihala. Kot rezultat, Aqua-Cell®  ohranja noge vedno suhe in sveže.

 

Preberi več

COOL&ME®

Cool&Me® je zelo napreden hladilni sistem. Sistem je zasnovan za izboljšanje kroženja zraka znotraj vložka ter za uravnavanje temperature in udobja. Zaradi edinstvene šesterokotne mikrokanalne konstrukcije se kapljice znoja nenehno odnašajo stran od vaših nog, hlapijo in ohranjajo vaše noge suhe. Hkrati lahko svež zrak enostavno prehaja skozi vložek. Cool&Me® preprečuje, da bi se noge ogrele in znojile, da bi povečale splošno udobje pri nošenju čevljev.

Preberi več

POWERBREEZE®

PowerBreeze® je naša visokotehnološka, ​​dihajoča tkanina, ki se uporablja v mnogih Airtox izdelkov. V nasprotju z Cool&Me® sistem, PowerBreeze® se uporablja v zgornjem delu čevlja, da omogoči konstanten pretok zraka. Ta mikrofabrika pomaga upravljati znoj in ohranjati suh občutek, ko nosite čevelj. PowerBreeze® zagotavlja vrhunsko zračnost in vam daje občutek prave svežine vsakič, ko nosite svoj Airtox.

Preberi več

StyroSoft®

Ultrasoft tehnologija blažilnikov za vmesne podplate. Oblazinjenje, vračanje energije in fleksibilnost hkrati. Veliko mehkejši od običajnega EVA materiala.

WHITELAYER®

Whitelayer® ni nič manj kot globalna senzacija in se uporablja v Airtox prvič v industriji zaščitne obutve. Ta edinstvena, nekovinska polstena tkanina je revolucija v anti-perforacijskem materialu za zaščitno obutev. Gre za izredno močno, lahko, mehko in zelo prilagodljivo vlakno, ki na trgu nima prave konkurence.

Zagotavlja izjemno visoko stopnjo zaščite nog v vseh okoljih. Whitelayer® vam daje svobodo gibanja in vrhunsko udobje. S pomočjo tehnologij, kot so Whitelayer® , Airtox je uspel premostiti vrzel med običajnimi trenerji in zaščitnimi čevlji!

Preberi več