AQUA-CELL®

Aqua-Cell® je dvokomponentna membrana z odličnimi zračnimi lastnostmi in ki je tudi 100% vodotesna. z Aqua-Cell®, stopala ostanejo suha, hkrati pa lahko dihajo.

COOL&ME®

Cool&Me® je tehnična lastnost, ki jo najdemo v nekaterih Airtox vložki. Sistem je zasnovan tako, da stopala ohranja suha in hkrati uravnava temperaturo. Z uporabo posebne heksagonalne mikrokanalne konstrukcije sistema se znoj odvaja stran od vaših stopal in izhlapi. Cool&Me® preprečuje pregrevanje in hkrati bistveno izboljša higieno stopal.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® je visokotehnološki tekstilni sistem, ki zagotavlja učinkovito kroženje zraka skozi vse plasti na zgornjem delu čevlja. Z izboljšano zračnostjo so vaša stopala čez dan bolj suha in sveža.

StyroSoft®

StyroSoft® je edinstvena tehnologija amortizerjev, razvita v sodelovanju z Airtox strokovna enota; LAB 32. Styrosoft podplati so izjemno mehki in vzmetni – bistveno bolj kot običajni EVA podplati. StyroSoft lahko predstavlja povratni učinek do 64 %. Rezultat je izjemno visoka in opazna stopnja udobja v čevljih.

WHITELAYER®

Najlažja zaščita za nohte na svetu; Whitelayer®, je izjemno prilagodljiv in tehta le 32 grams. 55 % lažji v primerjavi z drugimi tekstilnimi ščitniki za šive. Kot dodaten bonus je material tudi vpojen z vlago.