COOL&ME®

COOL & ME® je zelo napreden hladilni sistem. Sistem je zasnovan za izboljšanje kroženja zraka v notranjosti in uravnavanje temperature in udobja. Zaradi edinstvene šesterokotne mikrokanalne konstrukcije se kapljice znoja nenehno odnašajo z nog, izpuščajo in ohranjajo noge suhe. Hkrati lahko svež zrak zlahka prehaja skozi podplat. COOL & ME® preprečuje, da bi se noge ogrele in znojile, da bi povečale splošno udobje pri nošenju čevljev.

Preberi več

POWERBREEZE®

PowerBreeze® je naša visokotehnološka, ​​dihajoča tkanina, ki se uporablja v mnogih Airtox izdelkov. V nasprotju s COOL & ME® sistem, PowerBreeze® se uporablja v zgornjem delu čevlja, da omogoči konstanten pretok zraka. Ta mikrofabrika pomaga upravljati znoj in ohranjati suh občutek, ko nosite čevelj. PowerBreeze® zagotavlja vrhunsko zračnost in vam daje občutek prave svežine vsakič, ko nosite svoj Airtox.

Preberi več

WHITELAYER®

WHITELAYER® ni nič manj kot globalna senzacija in se uporablja v Airtox prvič v industriji zaščitnih čevljev. Ta edinstvena nekovinska klobučevina je revolucija v proti perforiranem materialu za zaščitno obutev. Gre za izjemno močno, lahko, mehko in zelo prožno vlakno, ki nima prave konkurence na trgu. WHITELAYER® je bil prvotno razvit v ZDA za obrabo proti prodiranju ameriške vojske. Od takrat WHITELAYER® je bil nadalje razvit izključno za Airtox industrije v anti-perforacijski sloj, najmočnejši te vrste.

Zagotavlja izjemno visoko stopnjo zaščite za noge v vsakem okolju. WHITELAYER® vam omogoča svobodo gibanja in vrhunsko udobje. S pomočjo tehnologij, kot je WHITELAYER® , Airtox je uspel premostiti vrzel med običajnimi trenerji in zaščitnimi čevlji!

Preberi več

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® je naša edinstvena dvokomponentna membrana, ki izdeluje AIRTOX zaščitni čevlji 100% nepremočljivi. Odlično deluje tudi v najbolj ekstremnih vremenskih razmerah, saj nudi zaščito pred dežjem in mokrimi delovnimi pogoji. The AQUA-CELL® membrana je tudi dihala. Kot rezultat, AQUA-CELL® ohranja noge vedno suhe in sveže.

Preberi več