AQUA-CELL®

Aqua-Cell® je dvokomponentna membrana z odličnimi zračnimi lastnostmi in je 100% vodotesna. z Aqua-Cell®, vaša stopala ostanejo suha in sveža.

COOL&ME®

Cool&Me® je tehnična lastnost določenih vložkov Airtox. Sistem je namenjen uravnavanju temperature in transportu vlage. Z edinstveno šestkotno mikrokanalno konstrukcijo sistema se znoj odvaja stran od vaših stopal in izhlapi. Cool&Me® pomaga preprečevati pregrevanje in izboljšuje higieno stopal.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® je visokotehnološki tekstilni sistem, ki zagotavlja dobro kroženje zraka skozi vse plasti na zgornjem delu čevlja. Z izboljšano zračnostjo bodo verjetno čez dan bolj suha in sveža stopala.

StyroSoft®

StyroSoft® je edinstvena tehnologija amortizerjev, ki jo je razvila strokovna enota Airtox, LAB 32. StyroSoft® podplati so mehki in poskočni. StyroSoft® ima povratni učinek do 64 %. Rezultat je izjemno udobje pri hoji.

WHITELAYER®

Najlažja in najbolj prilagodljiva plast proti predrtju za varnostne čevlje na svetu! Whitelayer® je izjemno prilagodljiv in tehta le 32 grams. Je 55 % lažji v primerjavi z drugimi tekstilnimi plastmi proti penetraciji. Material tudi vpija vlago.