O nas | The Airtox Podjetje

Zaročen z Vikingi

 

airtox-podjetje

 

Airtox - epski danski varnostni čevelj, poln jutrišnjih tehnologij. Naši izdelki so zasnovani in oblikovani v Copenhagen, – sestavljen v izbranih državah po vsem svetu.

Legenda o Airtox pticaŠtevilka blagovne znamke za Airtox je skrivnostna vesoljska ptica, »s tega sveta«. Od kod prihaja in kaj ima opraviti z varnostnimi čevlji prihodnosti?


Močne in skrivnostne "vesoljske ptice" so se dotaknile Zemlje z oddaljenega planeta na medgalaktični polobli. Predstavljajo prihodnost in se osredotočajo na Airtoxzaščitni čevlji.


Divje ptice iz vesolja so se hitro povezale z Airtoxrazvojni oddelek, LAB 32, in takoj začeli kontaminirati enoto s svojimi futurističnimi vesoljskimi tehnologijami. To je razlog, da so ptice hitro postale sinonim za nadrealistične tehnologije, ki jih najdemo v Airtox varnostni čevlji.


Razen tega o njih ne vemo veliko več – razen tega, da so nepredvidljivi in ​​se lahko spreminjajo s svetlobno hitrostjo. Če se jim zdi potrebno, bodo prebili vsako oviro.

Zasnovan in oblikovan v Copenhagen

 

AIRTOX raziskovalne in razvojne tehnologije


At Airtox, izdelujemo luksuzne in zelo udobne izdelke. Nenehno raziskujemo in eksperimentiramo z novimi materiali in naprednimi tehnologijami. Naša inovativna tehnološka ekipa, LAB 32 in Copenhagen, nadzira oblikovanje in razvoj.

Vrhunska tehnologija!

Z našo ekskluzivo opremimo čim več izdelkov super features prihodnosti:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Mission

 

Mission_airtox


AirtoxVizija podjetja je na novo definirati koncept varnostnih čevljev.


Oblikujemo inovativne, napredne in dobro premišljene izdelke. Naša razvojna ekipa za raziskave in razvoj, LAB 32, tesno sodeluje s strokovnimi laboratoriji po vsem svetu pri razvoju in optimizaciji naših izdelkov.


Osredotočeni smo na družbeno odgovornost in dobre delovne pogoje. Prednost dajemo predstavitvi našega okolja in od vseh poslovnih partnerjev zahtevamo, da upoštevajo globalne in lokalne okoljske zakone.

 

Delovna etika

 

kariera pri airtox sejem varnostnih čevljev


At Airtox, se trudimo svojim zaposlenim nuditi dobre delovne pogoje. Verjamemo, da so naši zaposleni bistveni za eksplozivno stalno rast našega podjetja. Do zaposlenih imamo odprt in nediskriminatoren pristop ter poudarjamo, da podpiramo raznolikost in samorazvoj.


Sledimo globalnemu kodeksu ravnanja, ki ga sestavlja več osnovnih načel za etično in odgovorno ravnanje. Za vse naše dobavitelje zahtevamo, da bodo vsa delovna razmerja izpolnjevala osnovne zahteve po konvenciji ZN.