O nas | Podjetje Airtox

Zaročen z Vikingi

 

airtox-the-company

 

Airtox – epski danski varnostni čevelj, poln jutrišnjih tehnologij. Naši izdelki so zasnovani in oblikovani v Copenhagen, – sestavljen v izbranih državah po vsem svetu.

Legenda o ptici AirtoxZaščitni znak za Airtox je skrivnostna vesoljska ptica, »s tega sveta«. Od kod prihaja in kaj ima opraviti z varnostnimi čevlji prihodnosti?


Močne in skrivnostne "vesoljske ptice" so se dotaknile Zemlje z oddaljenega planeta na medgalaktični polobli. Predstavljajo prihodnost in se osredotočajo na varnostne čevlje Airtoxicating.


Divje ptice iz vesolja so se hitro povezale z Airtoxovim razvojnim oddelkom, LAB 32, in takoj začeli kontaminirati enoto s svojimi futurističnimi vesoljskimi tehnologijami. To je razlog, da so ptice hitro postale sinonim za nadrealistične tehnologije, ki jih najdemo v varnostnih čevljih Airtox.


Razen tega o njih ne vemo veliko več – razen tega, da so nepredvidljivi in ​​se lahko spreminjajo s svetlobno hitrostjo. Če se jim zdi potrebno, bodo prebili vsako oviro.

Zasnovan in oblikovan v Copenhagen

 

Raziskovalne in razvojne tehnologije AIRTOX


Pri Airtoxu izdelujemo luksuzne in zelo udobne izdelke. Nenehno raziskujemo in eksperimentiramo z novimi materiali in naprednimi tehnologijami. Naša inovativna tehnološka ekipa, LAB 32 in Copenhagen, nadzira oblikovanje in razvoj.

Vrhunska tehnologija!

Z našo ekskluzivo opremimo čim več izdelkov super features prihodnosti:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Mission

 

Mission_airtox


Airtoxova vizija je na novo definirati koncept varnostnih čevljev.


Oblikujemo inovativne, napredne in dobro premišljene izdelke. Naša razvojna ekipa za raziskave in razvoj, LAB 32, tesno sodeluje s strokovnimi laboratoriji po vsem svetu pri razvoju in optimizaciji naših izdelkov.


Osredotočeni smo na družbeno odgovornost in dobre delovne pogoje. Prednost dajemo predstavitvi našega okolja in od vseh poslovnih partnerjev zahtevamo, da upoštevajo globalne in lokalne okoljske zakone.

 

Delovna etika

 

kariera na sejmu varnostnih čevljev airtox


V Airtoxu se trudimo svojim zaposlenim ponuditi dobre delovne pogoje. Verjamemo, da so naši zaposleni bistveni za eksplozivno stalno rast našega podjetja. Do zaposlenih imamo odprt in nediskriminatoren pristop ter poudarjamo, da podpiramo raznolikost in samorazvoj.


Sledimo globalnemu kodeksu ravnanja, ki ga sestavlja več osnovnih načel za etično in odgovorno ravnanje. Za vse naše dobavitelje zahtevamo, da bodo vsa delovna razmerja izpolnjevala osnovne zahteve po konvenciji ZN.