AIRTOX TX66 varnostni prtljažnik

TransAm

Popolna varnost z neprimerljivo raven udobja

Zelo napredni Airtox za slog TX66 je značilna vrsta super features, kot je revolucionarna plast proti prodiranju: Whitelayer® - močna kot jeklo in mehka kot kuhinjska krpa. S Whitelayer®, Airtox je ustvaril revolucionarno tehnologijo, ki TX66 loči od vseh drugih varnostnih čevljev na trgu, ki jih morda poznate danes.


Airtox je zgornji material tega sloga nadgradil tudi na nov in napreden material iz mikrovlaken. Ta material nudi lahke lastnosti, dihanje in vodoodbojne lastnosti. Prilagoditev tega sloga je vrhunska in svoj razred. Naši inženirji so uspeli ustvariti fit, ki je širok, atletski in naredi čevlje kot rokavice.


Whitelayer® v kombinaciji z Airtox Air-system 3.0 naredi varnostni čevelj TX66 prilagodljiv do stopnje, kot jo poznajo le nekaj dobrih superg.


TX66 je opremljen s sistemom za enostavno vklop in izklop Airtox Pro pametni sistem vezalk.


Na voljo v eni barvni različici: modra (o različnih barvnih kombinacijah v različici v bližnjici glej TX11, TX22, TX33, TX44 - s sistemom vezanja žice or TX1, TX2 or TX3 - s vezalkami za čevlje).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Popolna varnost z neprimerljivo raven udobja

Zelo napredni Airtox za slog TX66 je značilna vrsta super features, kot je revolucionarna plast proti prodiranju: Whitelayer® - močan kot jeklo in mehak kot ...

Super Features:
Nepremičnine:
  • AIRTOX PRO pametno vezanje
  • NEO jeklena lahka kapa na nogah
  • TPU očitno visoko zmogljiv podplat
  • Široka skandinavska kondicija
  • Podplat, odporen na olje, kislino in gorivo
  • Odporna na toploto do 150 ° C (podplati)
Velikost:

36-48

Drugi izdelki v tem range