AIRTOX MR2 varnostni čevelj

McLaren

O AIRTOX MR2 varnostni čevelj

O MR2 slog iz Airtox je Super Charged vsestranski lahek in zelo zračen varnostni čevelj.


Ta slog je eden prvih Airtox varnostni čevlji, ki ponujajo revolucionarno zaščito za nohte: WHITELAYER®. Ta material je bil prvotno razvit v ZDA kot poseben projekt za ameriške elitne vojake Navy Seals, ki so zahtevali neprebojne jopiče, ki so bili še posebej lahki in prožni.


WHITELAYER® je izredno prilagodljiv in hkrati močnejši od jekla. Integrirani WHITELAYER® ščitnik za nohte v McLaren range tehta le 32 grams in je tako 55% lažji od drugih tekstilnih materialov za zaščito nohtov. Kot dodaten bonus je material zelo prilagodljiv, diha in absorbira vlago.


O MR2 nudi izjemno visoko stopnjo udobja in je zelo odporna proti zdrsu in toploti do 300 ° C. Zgornji del napaja PowerBreeze® airflow system, ki pomaga zagotoviti učinkovito dihanje in povečano kroženje zraka znotraj čevlja. Slog je zelo dihan in priporočljiv za uporabo samo na območjih, ki ne potrebujejo vodoodpornosti. Srednja dajatev.


Na voljo v eni barvni različici: siva, črno-bela (za drugačno kombinacijo barv glej MR3).


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC

O AIRTOX MR2 varnostni čevelj

O MR2 slog iz Airtox je Super Charged vsestranski lahek in zelo zračen varnostni čevelj.


Ta slog je eden prvih Airtox varnostni čevlji, ki ponujajo revolucionarno zaščito za nohte: WHITELAYER®. To gradivo je bilo prvotno ...

Super Features:
Nepremičnine:
  • Izjemna lahka aluminijasta palica MI6
  • Široka skandinavska kondicija
  • Podplat za vzmetenje EVA
  • Podplat, odporen na olje, kislino in gorivo
  • Toplotno odporna podplata iz NRT 300 ° C
Posebnosti:
Neprodirajoča plast Antistatik-ESD Zgornji del, ki diha Cool&Me® prezračevalni sistem Prilagodljiv podplat Toplotno odporen podplat Lahka in mehka Zaščiten pokrovček Absorpcija udarcev Drsni podplat
Velikost:

38-48

Drugi izdelki v tej seriji