AIRTOX MB7 varnostni čevelj

McLaren

O AIRTOX MB7 varnostni čevelj

MB7 je "Super Charged”, Vsestranska lahka in zelo vrhunska varnost čevelj.


Ta slog ponuja Airtoxikonična zaščita za nohte: WHITELAYER®. Ta material je bil prvotno razvit v ZDA kot poseben projekt za ameriške elitne vojake Navy Seals, ki so zahtevali neprebojne jopiče, ki so bili še posebej lahki in prožni.


WHITELAYER® je izredno prilagodljiv in hkrati močnejši od jekla. Integrirani WHITELAYER® ščitnik za nohte v MB7 tehta le 32 grams in je tako 55% lažji od drugih tekstilnih materialov za zaščito nohtov. Kot dodaten bonus je material zelo prilagodljiv, diha in obvladuje vlago.


O MB7 je potopno umetniško delo, ki se počuti in izgleda vrhunsko. Čevelj nudi izjemno visoko stopnjo udobja. Slog je odporen proti zdrsu in toploti do 300 ° C. Zgornji material je izdelan iz najvišje kakovosti AAA + nubuk usnja. Heavy Duty.


Na voljo v eni barvni različici: črna (za preverjanje različice čevlja MB5).


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

O AIRTOX MB7 varnostni čevelj

MB7 je "Super Charged”, Vsestranska lahka in zelo vrhunska varnost čevelj.


Ta slog ponuja Airtoxikonična zaščita za nohte: WHITELAYER®. To gradivo je bilo prvotno razvito v ZDA kot poseben projekt za ...

Super Features:
Nepremičnine:
  • Izjemna MI6 aluminijasta lahka kapa na nogah
  • Široka skandinavska kondicija
  • Podplat za vzmetenje EVA
  • Podplat, odporen na olje, kislino in gorivo
  • Toplotno odporna podplata iz NRT 300 ° C
Posebnosti:
Neprodirajoča plast Antistatik-ESD Cool&Me® prezračevalni sistem Prilagodljiv podplat Toplotno odporen podplat Lahka in mehka Zaščiten pokrovček Absorpcija udarcev Drsni podplat
Velikost:

37-48

Drugi izdelki v tej seriji